Να σας συστήσουμε τη Marika Botanikals!

Να σας συστήσουμε τη Marika Botanikals!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με μία επιχείρηση που μας έχει πάρει κυριολεκτικά το μυαλό και για να ακριβολογούμε, μας έχει «σπάσει τη μύτη» με τις μυρωδιές της!

Μιλάμε για την Marika Botanikals, ένα εργαστήρι φυσικών σαπουνιών και καλλυντικών στη νότια Ελλάδα, την αρχαία Ολυμπία, εκεί όπου ο μύθος συναντάει την ιστορία και η φύση την τέχνη. Τα προϊόντα είναι όλα φυσικά φτιαγμένα με πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες μα πάνω απ’ όλα με μεράκι, τεχνογνωσία και πολλή αγάπη.

Την πρώτη κιόλας στιγμή που ανοίξαμε το πακέτο με τα χειροποίητα σαπουνάκια ένα κύμα πολλαπλών ευωδιών γέμισε τον χώρο και μας χάρισε μία φοβερή εφορία. Το δε περιτύλιγμα των σαπουνιών άκρως μελετημένο και αξιοπρόσεκτο. Φυσικά αυτό που επισφράγισε την πρώτη μας καλή άποψη εξ όψεως είναι το αποτέλεσμα χρήσης που απλά μας ενθουσίασε.

Ανοίγουμε λοιπόν τις πόρτες μας φέτος με ελπίδα κι αισιοδοξία και περιμένουμε όλους εσάς τους επισκέπτες μας να γνωρίσετε από κοντά τα εκλεπτυσμένα και φίνα σαπουνάκια της Marika Botanikals σαν μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης!