Οίνος Γαρδίκη…ευφραίνει καρδίαν

Οίνος Γαρδίκη…ευφραίνει καρδίαν

Καλοκαιράκι λοιπόν και το Ariana Apartments συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά να παρέχει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να απολαύσουν ένα από τα υπέροχα κρασιά της οινοποιιας-ποτοποιιας Γαρδίκη .
Η οινοποιία-ποτοποιία Γαρδίκης είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα (και ήδη και στο εξωτερικό) για την κορυφαία ποιότητα, την ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές της. Από το 1993 έως σήμερα η εταιρία πάρα τις δυσκολίες των καιρών, μένει πιστή στον πρωταρχικό της στόχο που είναι ο απόλυτα ευχαριστημένος πελάτης κι αυτό δεν μένει απαρατήρητο. Το 2020 κέρδισε επάξια το χρυσό μετάλλιο για το τσίπουρο διπλής απόσταξης χωρίς γλυκάνισο στον 20ο διεθνή διαγωνισμό οίνου κ αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης.

Το κρασί που επιλέξαμε φέτος για εσάς είναι ένα νέα προϊόν της εταιρίας, ο αγαθός Δαίμων και η γεύση του μας μαγεψε! Φίνα και ντελικάτη. Ένα λευκό ξηρο κρασί από Μοσχάτο και Ροδίτη σε συνδυασμό με αρώματα τριαντάφυλλου και φρούτων του δάσους. Μια πραγματική έκπληξη!
Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος με ενθουσιασμό να γευτείτε κι εσείς ένα ποτήρι από τους ειδικούς του είδους τους, οι οποίοι ξέρουν πως να κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους με μια τους γουλιά.

Μείνετε ασφαλείς και καλή απόλαυση!