Το Hotels Combined βραβεύει το Ariana Apartments

Ariana Apartments Award

Το Hotels Combined βραβεύει το Ariana Apartments

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή ανακοινώνουμε στους επισκέπτες μας ότι ο παγκοσμίου φήμης Ιστότοπος αναζήτησης Hotels Combined απένειμε στο κατάλυμά μας  βραβείο αριστείας για το έτος 2021 και το ανέδειξε ως ένα από τα κορυφαία καταλύματα με βάση την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και σύμφωνα με τις κριτικές των επισκεπτών μας.

Το Hotels Combined για όποιον δεν το γνωρίζει είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αναζήτηση ταξιδιών. Bραβεύτηκε από το Frommer’s ως o καλύτερoς Ιστότοπος ξενοδοχειακών κρατήσεων για τα έτη 2020/2021. Πάνω από 400 εκατομμύρια ταξιδιώτες το εμπιστεύτηκαν για να βρούν την καλύτερη προσφορά ξενοδοχείων πέρισυ.

Ο χρήστης του Hotels Combined με μια απλή αναζήτηση μπορεί να βρει και να συγκρίνει τιμές από όλες τις κορυφαίες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οτιδήποτε αφορά ένα ταξίδι (πτήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κτλ) εμφανίζεται μπροστά του συγκεντρωμένο από όλο το ίντερνετ σε ένα μέρος.

Το Hotels Combined έχει ως στόχο του να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να βρουν και να κατοχυρώσουν την διαμονή τους στα καλύτερα καταλύματα ανά τον κόσμο και με τη βράβευση αυτή κατατάσσει και το Ariana Apartments σε ένα από αυτά.

Το βραβείο πέρα από μεγάλη τιμή για εμάς είναι και η επιβράβευση μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλουμε καθημερινά να μένουν οι επισκέπτες μας ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη έτσι ώστε να γίνεται η διαμονή του αξέχαστη.

Ευχαριστούμε το Hotels Combined μα πιο πολύ ευχαριστούμε όλους εσάς που με την αγάπη σας μας καταστήσατε σε αυτή τη θέση.

Εις το επανιδείν!